Nr 5 & 6


Här kommer de två sista korten.


Ha en riktigt härlig fredag. Ikväll blir det bowling för tredje fredagen i rad, jag ligger i som sjutton känns nästan som om att jagär på träningsläger hahaaa.

Kram V

Vinn blogcandy


Kolla vad fint blogggodis man kan vinna.
Gå in
HÄR och och tävla du med!


Nr 4

 Här kommer det fjärde kortet.
Kram V


Nr 3


Kort nummer tre som jag gjorde i helgen kommer här.  En av mina egna favoriter.Kram VNr 2


Här kommer det andra kortet jag gjorde i helgen.


 

Kram V


Många kort blir detHelgen fösvann snabbt  men jag hann göra massor bla. åkte jag och Carro till
Fullerö Handel utanför Uppsala. Det är en jättestor inredningsbutik som är helt underbar. Shoppade lite saker och sent på eftermiddagen kom Ankie och pysslade fram till 00.00, jag fick massor gjort för en gångs skull. Tänkte visa ett kort varje dag den här veckan.

Hoppas ni får en härlig måndag

Kram VEtt Kort


Har gjort ett kort till världens bästa Ragnhild som fyller år på torsdag.
Får man vara med trots att man har två vänsterfötter?


Igår var jag på nybörjarkurs hos
West Mountain Linedance. Det var skitkul och jag är glad att jag äntligen anmälde mig,. Har velat dansa Linedance i flera år, särskilt efter kursen i bugg som jag tog för en tre år sedan då jag insåg att jag tycker inte om att dansa med 1. Svettiga karlar 2. Karlar som inte kan dansa 

Det var inte helt lätt så jag måste nog öva lite hemma innan nästa onsdag. Tyvärr är jag utrustad med två vänsterfötter och har ganska dålig kordination, jag måste verkligen ha varit de svettiga karlarnas dröm när jag buggade hahaaaaa Men jag älskar coutntry och eftersom man dansar själv så gör det inget om fötterna inte hänger med alla gånger.

Ha en jättehärlig torsdag (snart är det freeeeeedag)

Kram V


Två kort


Igår (läs i förrigår då det inte gick att ladda upp bilder igår kväll) var vi på mässa i Gävle, det var supernice förstås, pyttelite shopping för min del men desto mera trevligt sällskap av Ankie, Michaela, Marlene och Ulrika. När vi kommit hem vid 17.30 åkte jag och Ankie hem till mig och pysslade, som vanligt skulle vi inte sitta så länge men det blev ett par timmar iallafall.

Var bara tvungen att göra ett kort med den nya stämpeln jag köpte på mässan.

Tjejen är från Sarah Kay, grattis utstansat från Diesel, blå prickigt papper present, hjärtat  är avritat från ett trähjärta.Hann också göra ett snabbt Criss Cross kort  till en tjej i födelsedagsswappen jag är med i på pyssel.net.

Pappret från Crea Motion, hjärtat från quickutz, svarta hjärtat är en remsa halkskydd som jag klippte ur ett hjärta ifrån (allt går att pyssla med), happy birthday är en texstämpeln från Heidi Swapp.


Kram V


 

Ibland är det bra att vara sjuk


Varför då, jo för då kan man få presenter, massor med presenter. Det är precis vad som har hänt mig idag, älsklingen kom hem med papper från Skapa Hobby *superglad*

De skithäftiga papprena kom från Crea Motion, de är dubblesidiga och riktigt annorlunda = Me like. Jag fick förstås HELA serien.

Älsklingen var gullig nog att sätta in alla papper i mitt nya pappersställ, jag fick förresten Tav varje papper också, usch jag vet jag är så bortskämd med presenter från min man, tack söta älsklingen. Här kommer bild på underverket.
Det nya pappersstället somni ser ovan köpte jag på Skapa förra veckan men jag har ju redan ett annat så egentligen skulle jag vilja ha ett likadant som det vita jag har - det till vänster, se nedan.
Är det någon som har ett sådant ställ och vill byta med mig?
 Det nya stället har plats för 33 papper och det ryms lite mer papper på höjden än det vita, man ser inte hela stället på bilden.

Over and out från förorten

Kram V

Snörvlandet fortsätter


Men mår iallafall bättre idag, ingen feber utan bara snorig och hostig. Idag har varit dötrist, jag har sappat runt på alla tv kanaler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 och så fortsätter det tills jag jag kommer till slutstation och sen börjar jag om och det enda som visas är Hem till gården och annat skit, tv stationerna borde ta lite mer  hänsyn till de som ligger hemma och inte kan ta sig ut ur huset. 

Men jag lyckade ta mig igenom två filmer också, en började jag titta på igår "Little Miss Sunshine" heheeee helt sjuk histoia med en märklig familj, pappan spelas av Greg Kinnear han var som vanligt underbar. Det var ändå en gullig historia och emellanåt särskilt slutet skrattade jag högt för mig själv.
Den andra filmen var en svensk dyster historia som heter "Mun mot mun" usch inget jag vill se igen och jag skulle egentligen behövt en liten gladare film, orkar inte ens berätta vad den handlade om så mörk var den.

Det enda som är trevligt med att vara sjuk är att jag inte behöver oroa mig för mat. Jag är i vanliga fall konstant hungrig och måste alltid planera dagen så att mat finns tillgängligt, något som min familj konstant gör sig lustiga över.
I vanliga fall äter jag frukost innan jag går till jobbet, vid 9.30 är det mellanmål, lunch vid 12, mellanmål vid 15 och middag vid 18 då mår jag som allra bäst.

Om jag inte äter regelbundet tappar jag orken, kan känna mig svimmfärdig, illamående och blir på fruktansvärt dåligt humör vilket min stackars man ibland får erfara. Har fått höra av fler personer som verkar störa sig på att jag jämt är hungrig att det går att träna bort men jag kan säga att jag har provat allt och det funkar inte på mig.
 Det är jobbigt att alltid behöva ha mat till hands och sådana här dagar när jag inte är hungrig och inte ens vill ha frukost är ändå ganska sköna att ha, låter skumt att säga det men det är skönt att slippa "jaga" mat.

Ja ikväll händer inte så mycket mer, det blir nog soffan tror jag.

Kram V

Jag är sjuk


Host snörvel snörvel, har åkt på världens förkylning och mår skrutt. Hostar, snorar, mår illa  och har världens huvudvärk, känns som om huvudet är inlindat i bomull. Jag som aldrig brukar vara sjuk, men det är väl typiskt när man är som mest stressad och  har hur mycket som helst att göra på jobbet då brakar det till. Ett sätt för kroppen att säga ifrån förstås.

Ja jag har egentligen inget mer att säga förutom att jag ville ha lite sympati. Orkar inte ens surfa på diverse pysselsidor, då fattar ni hur sjuk jag är......hahaahaa. Nu ska jag lägg mig i soffan och kolla på min absoluta favofilm The Holiday, jipppppi iallafall nåt kul med den här dagen.

Kram V