Ojdå igen

Jag vet inte vad som hände men jag tog tydligen bloggpaus igen. Det är ju så med livet att man har fullt upp emellanåt och varken orkar eller hinner uppdatera. Jag har inte haft lust att pyssla och då mitt liv inte är särskilt spännande (jo det är sant.....hahahaa) så har jag inte så mycket att skriva om alltid.  Veckorna bara springer iväg och jag har fullt sjå med att hinna med att dansa (för er som inte vet så är jag en stolt Linedansare) och spela bowling (världens sämsta bowlare för övrigt, fattar inte att jag inte blir bättre).

I helgen blir det 2-års kalas hos vårt gudbarn Inez, världens sötaste unge men jag fattar inte hur hon kunde bli 2 så snabbt. Har gjort ett kort som jag kämpat med i flera dagar *läs veckor*, men för ovanlighetens skull så är jag jättenöjd, visar det till helgen. 

Kolla förresten vad väldens sötaste älskling kom hem med häromdagen, världens största bukett tulipaner, gissa om jag blev glad, jag fick massor med vårkänslor.

Idag var jag på
Inspira  och shoppade lite, de  hade faktiskt väldigt mycket saker för oss som är tokiga i scrapbooking och annat papperspyssel. De sålde tex. Cuttlebug för 785 kr, det är väl ganska bra pris. De hade två embossplattor också men inga andra dies. Jag passade på och köpte nya plattor till buggen då  jag råkat knäcka båda mina.....oops.
Köpte också en spatel som jag ska ha till Slicen, tror den kommer att fungera bra. Ja och en pytteliten Promarkerpenna slank med också.
Annars har det inte hänt så mycket jag har hunnit börja nytt jobb och jag har redan irriterat mig på saker och ting på arbetsplatsen. Har förresten ingenting med just det här jobbet utan det gäller rent allmänt.

Varför är män såna svin ibland????
Varför måste varje skämt handla om sex för en del män????
Varför måste man alltid passa på och ta sig ett litet tjuvnyp så fort tillfälle ges????

F-n vad irriterad jag blir på sviniga karlar som gör att många tjejer känner sig olustiga, för det kan inte bara var jag som blir utsatt för detta. Jag ser ju ganska ung ut och inte många tror att jag är 35, men bara för det är det ok att smyga upp bakifrån och sticka in ett finger i min midja och säga BUU och tro att man är rolig? Hade den här mannen gjort det om jag hade varit 55 år, jag tror  inte det. Behöver män inte visa respekt bara för att man är kring 20 år, nä jag tycker inte att det verkar så. 

Nästa incident: Jag står vid mitt skrivbord och brevid mig en manlig kollega. Framför mitt skrivbord står en konsult som regelbundet besöker oss. Min kollega säger till mig: (kommer inte ihåg allt men slutet löd "Men kom du inte då" (ingen sexuell anspelning alls, utan jag hade inte kunnat ta mig in i ett dataprogram) Konsulten klämmer genast in: "Men vad säger du, kom hon inte då" följt av ett högt klingande skratt. Det är inte första gången just den personen gör sådana här anspelningar och jag blir lika illa berörd varje gång.

Problemet här är att jag är så jäkla dålig på att säga ifrån, men nu måste jag sätta ner foten. Men nu blev irriterad när jag läste den förra raden, det låter som om att det är mitt fel, mitt problem och det är det faktiskt inte. Nä nu jäklar ska jag sätta ner foten ordentligt. Hoppas det kommer någon imorgon och smyger upp bakifrån då ska de få sig ett karategrepp de aldrig sett förr.....mohaaaaaa

Over and out från förorten

Kram V
Kommentarer
Postat av: kela

oj va mycket nya saker! Bowling, dans och nytt jobb! Spännande!

Fast jag morrar högt åt alla idioter till karlar som tror att de är så himmla roliga!

Vi kan ju bilda klubb du och jag, mot jobbiga män och energitjuvar ;-)Trädgårdsmässan hadde varit toppen, men jag jobbar tyvärr :-( HUr länge håller den på? Vet du? Hadde som sagt vart gärna gått och fått lite ångets över mitt träsk till trädgård ;-) hihi!!Ja, vi måste se snarast :-D Kan vi inte boka in en liiiiten ytte pytte scrappträff??kram kram

Postat av: Naomi

BRA! Stampa ner foten ordentligt! Bestäm dig innan för något bra att säga nästa gång, det brukar funka då.

stor kram

2009-03-10 @ 01:07:02
URL: http://www.ninnipysslar.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback