Stockholm City Scrap 27/3


Här får ni ett litet smakprov på hur kul vi hade det i lördags på Handarbetas pysselträff. Roligaste på hela dagen var Yolis kurs, det var värt att gå på träffen endast för kursen, hon är min nya idol =)
Enjoy
">


Kram V


Min andra LO

Jag blev så inspirerad från kursen igår så jag kastade mig in och gjorde mig min 2:a LO. Det blev ett kort på mig och min äldsta sytster. Det var hur kul som helst och det är tur att påsken kommer så att jag får vara lite ledig, känns som om jag inte har tid att jobba nu när jag har har hamnat i det här träsket också =)


Kram V 


Första LO:n

Jippppi idag har jag varit på kurs hos superduper duktiga Yoli och fick göra min alldeles första Lo. Det var riktigt roligt och jag kommer definitivt att göra flera. Söta Sofia på Handarbeta höll i Stockhoms City Scrap och det var länge sen jag var på en sån trevlig träff. 

Här kommer min alldeles första egna LO.

 
Kram V


Blogcandy hos Handarbeta

Nu har du chans att vinna en Epic Six hos Handarbeta. Var med du också, kika genast in hos söta Fia.Bröllop Bröllop Bröllop

Nu är det bråda tider för alla bröllopspar som ska ordna med sina inbjudningar. Jag har gjort några superenkla kort som vilken nybörjare som helst kan göra.

Pappret är en del av ett 30X30 papper som finns att köpa hos
INCI Jag har satt på glitter och dragit ett band runt. Mallen till hjärtat hittar du HÄR du kan använda hjärtat som placeringskort också då har du ett tema som du kan följa. Mallen skrev jag ut på en vanlig skrivare och jag la till en textruta.Baksida
Pappret kommer från INCI, textstämpeln vet jag inte vart den kommer ifrån, det var en gammal goding som jag hittade längst ner i lådan. Jag har embossat texten och satt glitter på bladen och blommorna, superenkelt och jättesnyggt.
 


Texten på insidan har jag skrivit ut på datorn och satt ett genomskinligt rosa papper över och fäst detta med ett pärlband. Ser helt snett och vinnt ut men det ser finare ut i verkligheten, jag hade superbråttom när jag fotade såklart så då tar man vad man får.En supersöt och enkel väska som matchar inbjudningskorten.
Har tyvärr ingen mall att visa, då jag själv fick den av en annan pyssling.BaksidaDe allra flesta sakerna hittar ni hos söta Camilla på INCI:

Kram V


Vill du komma på fika

Såg ett kort som Tussan hade gjort för länge sen och var tvungen att lifta. Det syns lite dåligt men det står "Vill du komma på fika". Huset minns jag inte vart jag köpt.
 
Idag har jag varit på världens coolaste butik
Sivletto gillar du rockabilly och 60 tals stil så måste du kolla in den butiken. Utifrån ser man inte ens att det är en butik och för att ta dig in så går du ner för världens smalaste spiraltrappa, till och med jag fick hålla in magen =) När du väl klamrat dig ner för trappan så kliver du rakt in i 60 talet, helt underbart och älskar du som jag söta rockabilly klänningar så kommer du att älska denna butik,
LOVE LOVE LOVE
Kram V


Placeringskort

Ikväll har jag knåpat ihop 19 placeringskort till min granne Flo som snart ska ha födelsedagskalas. Det blev röda hjärtan till tjejerna och bruna till herrarna. Jag gjorde 19 st och det tog bara en timme.
Superenkelt och de blev jättefina tycker jag.

Kolla in
HÄR för att skriva ut mallen.Ha en superhärlig helg


Bröllopskort

Var på min chefs bröllop i lördags och här kommer kortet jag gjorde.
Inuti så låg det ett presentkort hos Ticket.
Baksida