Helgens kort

Vi hade maraton pyssel i lördags mellan 12.30 till 01.30 då jag i princip fick sparka ut Ankie....hahahaa. Vi hann med en hel del så helgens kort kommer här.
Fick låna några ministämplar från Ankie, vet inte vart de kommer ifrån men de var helt underbara, vill verkligen ha den söta katten.Kram V


Torsdagens kort och fynd

Hann göra två "röriga" kort igår kväll och idag fyndade jag på Myrornas i Skärholmen. Världens finaste adressbok som var helt oanvänd. Hade tänkt att klippa ut adresskorten och använda dem till både kort och layouter, boken kostade 10 kr och banden fyndade jag för hela 5 kr.
Har nu varit på väg i flera timmar in i pysselrummet men kommer liksom inte till skott vissa dagar är det ju bara så, kanske jag sparar pysslet tills imorgon då Ankie kommer och pysslar hela dagen.....jipppppi Kram V


Onsdagens kort

Hann slänga ihop två kort igår kväll. Hjärtanen har jag skärt ut i Cuttlebugen och sedan målat med Crackel Paint.
Pappret kommer från Bo Bunny och den underbara hjärtstämpeln från Magnolia har jag lånat från Ankie, brevstämpeln jag använt som bakgrund är en gammal goding som har hängt med länge.

Kram VKort, kort, bara kort

Åhh det är så kul att skapa, jag försöker sno åt mig en stund så fort jag har tid, även om det bara blir 30 min så är jag glad för det, jag vill göra kort hela dagarna just nu verkar det som.
Det brun prickiga pappret kommer från Bo Bunny, ramen kommer från Kort & Godt och ängel stämpeln har jag för mig kommer från Inkido.
En del av texterna skrev jag ut på vanligt kopieringspapper.

Det ursöta stjärnpappret tror jag kommer från Inkido.
Kram V


Fler kort

Två till kort från helgen, hope u like.

Kram V


Lördagens kort

Igår kväll passade jag på att pyssla lite, här kommer resultatet. Insåg nu när jag laddade upp bilderna att jag glömt att fota två kort, jaja det får vara.
Alla undebara papper kommer från Inkido, texterna har jag gjort själv och skrivit ut på vanligt kopieringspapper.


Kram V


Nya kort

Tre nya kort kommer här.
Är inne på Shabby stilen nu och kommer nog att fortsätta med det ett tag till tror jag.

Kram V


Vinn inträdesbiljetter till scrapeventet

Ta chansen och vinn inträdesbiljetter till Stockholm City Scrap. Jag garanterar att ni kommer att ha lika roligt som jag hade förra året. Bland de bästa scrapbookingbutikerna som jag har stött på fanns på plats, toppentävlingar med kanonpriser och superhärlig stämning är bara några av de saker du kommer att stöta på om du tar chansen att vinna dessa biljetter.


Kram V


Kort från pysselträffen

Här kommer två kort som jag gjorde på pyselträffen i lördags. Helt obgripligt att man kan vara på träff i 7 timmar och två kort var det enda som jag fick till. Kul har vi iallafall, kanske därför det blir mer prat än pyssel hahahaa.

 Kram V


Två nya kort

Här kommer söndagens kort som jag slängde ihop lite snabbt.
Pappret på båda korten kommer från Websters Pages och Making Memoris serien Vintage Findings. Grattis stämpel från Reprint tror jag.

Jag har sytt runt kanterna men som vanligt blev det blev snett, jag och min symaskin är oftast på sne kant med varandra.


Kram V


Första korten 2011

Här kommer lite kort som jag har gjort de senaste dagarna.Kram V


Tag

Nu är det avslutat med layouterna och samtidigt som det känns skönt så är det ändå lite tråkigt. Det blev sammanlagt 26 st och jag har väl kommit fram till att jag föredrar nog att göra kort. Det var svårt att komma på egna saker så jag liftade nästan alla lo vilket iof inte gjorde något då det var planen från början men det hade varit lite kul att komma på flera egna saker.
Det som har varit roligt är att jag inser att jag älskar den romantiska stilen med blommor, helst så många som möjligt och fjärilar får gärna vara med på mina lo:s, ja och allt måste vara rafsat i kanterna med edge scrapen som är min bästa vän.

Kommer säkert att göra någon lo då och då men nu ser jag fram emot att göra kort och annat pyssel igen. Börjar med en tag som jag har gjort till en jobbarkompis som snart slutar. Jag har distressat med victorian velvet sedan satt på tejp från Tim Holtz. Sedan på med Crackle Paint Rock Candy över hela tagen för att sedan avsluta med att sy lite på kanten.
Kram V