Gott Nytt År


Nu åker nyårsklänningen på, för trots att vi ska stanna hemma bara vi två så kan man ju klä sig lite fint.

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År

Kram VeronicaEtt skepp kommer lastat med surdeg

För ett tag sedan så var Ankie och jag på en surdegskurs och äntligen har jag tagit mig i kragen och bakat. Det är faktiskt inte så himla bökigt att göra surbröd men det är det att det tar lite tid. Jag bakade färdigt bröden igår kväll men hann inte med att slänga dem i ugnen så det jag gjorde då var att låta dem jäsa i kylskåpet över natten och dagen så fick vi färskt bröd idag till middagen istället.  

Bilden nedan är från mitt brödbak idag (det blev så gott så jag åt upp en halv baguette själv). Resten av bilderna är från kursen vi gick på Medborgarskolan.Ankie in action


Kram V

Vinn en kryssningsresa

Åhhh tänk om jag ändå kunde vinna resan med Scrappkryssning.se
Var med och tävla du med, kopiera bannern här nedan och länka från din blogg.
Kom ihåg att skirva på Arkivets blogg att du har länkat
http://arkivet.blogg.se/index.html

Lycka till
Kram V
Flaskkort igen

Jag har gjort sammanlagt sex stycken flaskkort till  min syster. Nu är jag äntligen färdig.

Det som inte syns är att det är en massa glitter på dem, det blir verkligen jättefint om man smetar lite glitter här och där. Den andra ser helt sne ut, måste erkänna att bandet hamnade lite snett annars är den rak och fin.......typ. 

 

Kram V

Ett till flaskkort

Idag var det lite roligare att göra flaskkort, ett hann jag med. Här kommer det.
Kram V
Flaskkort

Ankie och flera andra bloggare inspirerade mig att prova att göra flaskkort. Det var ganska tråkigt att göra tycker jag men det kan bero på att jag inte  hade någon inspiration överhuvudtaget när jag skulle göra dem, jag provade allt men fick inte till dem bättre än såhär.
Har jag förresten visat världens sötaste adventskalender. den är i samma storlek som ett kort och jag tyckte den var så fin så jag har inte ens velat öppna den.Kram V 
Och julmarknaden gick bra

Julmarknaden i söndags gick bra, det var första gången som de hade marknadsbord inne i cafét så vi stod väldigt bra och var tacksamma att vi inte behövde stå ute och frysa.

Min gulliga man var där och filmade och klippte sedan ihop en film.Åhhhh vilken fin vän jag har

Blev superduperglad igår när jag kom hem och såg att jag fått ett riktigt brev i brevlådan och det var inte en räkning utan ett alldeles riktigt brev med frimärke och det kom ända från Nya Zeeland........tjohoooooo

Tusen kramar till dig tjejen, jag blev så himla glad, nästan lika glad som när du ringde till mig för inte så länge sedan.
 
Kolla  in världens finaste julkort som Naomi gjort och världens sötaste stämpel som jag fick.     

Kram V


 


Kom till Herrängens gård imorgon

Tjohoooo äntligen är det julmarknad, ja imorgon alltså mellan 10.00-16.00 på Herrängens Gård i Fruängen. Har ni tid och lust kom gärna förbi och säg Hej.

Här kommer¨några av de julkort som jag har gjort. Det blev väldigt enkla varianter, insåg att det passar bättre att göra lite enklare kort för folk vill ju inte heller betala för mycket.


 

Kram V


Två kort ikväll

Istället för att titta på tv har jag gjort två beställningskort som har legat och dragit. Korten är helt och hållet inspirerade av Tussan som jag gick kurs hos på LC mässan. Jag blev för ovanlighetens skull väldigt nöjd. Jag är också nöjd med min "multimaskin" som jag använde för första gången, det blev jättebra att scanna *mycket nöjd*.

Kram V