Lite kort


Eftersom jag inte gjort nåt kort på ett tag så tänkte jag visa lite äldre kort., här kommer de.

Papper från Crate, stämpel från Hänglar&Stänglar, På dopdagen stansat med magnetalfabetet Rummage, år månad och dag är egentligen urklippt från en almanacksstämpel som jag inte kommer ihåg vart jag köpt, siffror också Rummage, Svart floss, Tobias stansat från Cameron Mini från Bosskut, kuvert från Quickutz, brads som ser ut som spikar köpta hos Magnolia.




Grundpappret är en kartongbit som jag hittade i återvinningsrummet på jobbet (älskar att återanvända), blå pappret från Crate, stämpel från Hänglar&Stänglar, fjäril och humla kommer från Magnolia, tag utstansat från en quickutz die, blomma från Prima swirlstämpeln är från Autum Leaves flourish v:2, snöre från jobbet. Tjejen som fick kortet var miljöansvarig så det kändes passande att återanvända.
 


Papper från Crate, stämpel från Hänglar&Stänglar, sol från Magnolia, blomma utstansat från Retro punsch, swirlar från Autum Leaves flourish v:2, bokstäver från alfabet Slim Jim, "Bara för dig" texten är en rund stämpel från Aud Design och det står egentligen 100% hemmagjort bara för dig.



Det här är framsidan på ett litet minialbum med måtten 11x11, papper från Crate, stämpeln från magnolia, år månad och dag är urklippt från en almanacksstämpel som jag inte kommer ihåg vart jag köpt - siffror stansat med magnetalfabetet Rummage, blomma utstansat från Retro punch, "Thea" utstansat från Cameron Mini från Bosskut, kuvertet utstansat från en Quickutz die, både bokstäver och kuvert är stansat i nåt skumgummiaktigt material som jag köpt på Panduro.




Det var alles för den här gången. Hoppas ni får en fortsatt härlig söndag.

Kram V

Kolla vad jag fick igår


Världens finaste sommarbukett och en flaska vin. Varför, jo för att jag är så jäkla bra....hahaaa nä jag bara skoja, vi hade finbesök från Paris i onsdags - högsta hönset från hk. hk = huvudkontoret (tog bara ett par veckor innan jag fattade det) och jag och en tjej hade gjort alla förberedelser, ni vet det ska ju fjäskas som aldrig förr när det kommer någon höjdare.
Vi fixade med allt som behövs för en dags konferens, kontakt med restaurangen som skulle ordna med all mat plus tusen andra saker som behöver ordnas. 
Jag tycker ju om att fixa med sånt så det är ju bara roligt och så är det ju faktiskt mitt jobb att fixa och dona med mycket inom företaget.
Men det blev väldigt uppskattat och på mitt företag så visar dem att man är uppskattad vilket är väldigt trevligt, så tack så mycket jobbet.
 
                                      
       
                               

Kolla in den här tävlingen



Supersnyggt halsband kan man vinna på den här sidan
http://unikasmycken.blogg.se


Går i väntans tider


på att "min" bikini ska komma på REA,  alla andra bikinis verkar de rea ut för struntsummor men den bikini som jag har spanat på i flera veckor ska  de tydligen vänta med tills längre fram i sommar. Typiskt att jag alltid ska gilla dyra bikinis, det är en Panos Emporio jag älskar Panos.......vem gör inte det. det är en skitsnygg randig bikini men en döskalle på och jag blir så glad varje gång jag ser den. 

I väntan på döskallebikinin köpte jag en bikiniöverdel för 19 kr på Stadium ville inte ha någon underdel då jag oftast har kjol eller shorts på mig till.


En beställningskaka

Jag har gjort en stoooor chokladkaka till en man som heter Agne och han gillar tydligen orientering men gissa om det var svårt att hitta på nåt. Vi får se vad beställaren tycker, allt går ju att ändra och göra om som tur är.

Killen är från förra Hängelpaketet,"Hit och Dit" skylten från Magnolia tror jag, bokstäver är utstansade med Diesel från quickutz och självklart glazade (jag älskar att glaza) Brun Floss, jag har ruggat kanterna med en sax för att få lite sliten look fast det syns inte så bra. Alla papper är från K&Company. Fjäril present från mamma.






Scrappy glue

Måste bara få rekkomendera en helt underbar sak som nyligen flyttat in i mitt pysselrum, nämligen Scrappy glue. Det är helt fantastiskt, bara att dra en liten sträng på det du behöver limma ihop och det sitter som berget. Häromdagen skulle jag slå in ett paket och hittade inte tejpen så jag tänkte att jag provar väl med Scrapper glue och det blev perfekt resultat särskilt eftersom det inte ens syntes vart jag limmat då limmet när det torkat blir genomslinligt.......genialiskt. Tack söta Naomi för att du tipsade mig.

Jag köpte min hos
www.handarbeta.se hos söta Sofia för 59 kr.


Jag älskar presenter


Trots att jag bara är inhyrd på det företag jag jobbar på så blir jag behandlad som en "riktig" anställd i och med det så får man presenter till sommarens ära......hurra hurra för mig, jag älskar paket.

Detta ljuvliga jordgubbspaket innehöll förkläde från Jamie Oliver, jo jag tackar fint ska det va, sedan en hamburgerpress och till sist så en glasburk med en siliconpensel jag vet inte riktigt vad man ska med den till men fin var den.

Förra veckan så fick jag också en flaska rosé vin, de är så gulliga på jobber *kramar om*

Kram V
 
         
     


Helgen är över


Men jisses vad skönt det har varit att vara ledig ett par dagar, känns inte så tokigt att gå till jobbet imorgon faktiskt.       


Jag har varit så flitig här hemma så det är inte klokt, jag började igår kväll och jag fortsatte idag. Jag har sytt (*läs* strykt upp med fållfix, jag erkänner jag kan inte sy men stryka är jag en jäkel på) alla gardiner i lägenheten, städat undan och möblerat om litegranna, tagit bort flyttkartonger och lite andra saker som skulle till förrådet, städat och försökt plocka upp/undan i mitt pysselrum, hur flitig somhelst och det känns så skönt. Pysselrummet såg ut som sju svåra år men nu äntligen börjar det bli ordning. Skönt då kan jag kanske börja skapa igen, jag får ingen ro i kroppen att sitta och skapa i kaos det måste vara städat och allt ska vara på sin plats. Det är inte färdigt ännu men ni får snart se bilder.

Här kommer två bilder från midsommarhelgen. Söta kissen heter Smulis och bor hos mormor. Världens godaste jordgubbstårta bjöd våra vänner på Midsommarafton.

Kram på er 

                                  
                


Nu är det krig!!!


Mot rådjuren alltså., de *pip*pip*pip* har ätit upp mina blommor, för två dagar sen var det så många fina blommor på en av mina petunier och idag när jag var ute så har de ätit upp allihopa. Inte nog med det, de har saboterat i den andra blommkrukan och ryckt upp två blommor så de låg ovanför jord och flämtade, jag vet inte om de kommer att överleva attacken stackarna. Nästa gång jag ser ett rådjur ska jag kasta vattenkannan på dem och jag ska absolut inte säga att de är söta, nu är det slut med sånt trams, ligister det är vad de är.

Här kommer bildbevis.

                                     
   

Nej jag är inte köpgalen.....


....... jag bara förtjänar en ny klänning för att jag är så flitig med mina promenader. Jag går och går och går så jag tror benen ska trilla av för att försöka hålla mig i form och då tycker jag att jag får köpa mig nåt fint. Klänningen gör sig tyvärr inte rättvis i det dåliga ljuset i min klädkammare såhär på kvällen men jag lovar den sitter som ett smäck på, finns att köpa på HM. 


            .                                                                      


Fynd på HM


Jag har fyndat eller snarare jättefyndat. Brukar sällan handla på HM men den senaste veckan har det blivit både ett, två och tre inköp därifrån.

En supersöt jacka och en silverklänning för det fashionabla priset 198 kr, inte illa va. Fyndade på rätt stång om man säger så, det var handla två varor betala för en. Shortsen gick för 98 pix.....jippi jag älskar när jag fyndar snygga saker
Bild:Symb Glad.jpg

Klicka på bilderna för att se dem lite bättre.

        

Brölloppskort


Har gjort två beställningkort till två bröllop som ska gå av stapeln i sommar.

Kram V





I love the greek


Jag bakade min älsklings favobröd igår och på begäran av Carro så kommer receptet här.

Grekbröd

50 g jäst
5 dl youghurtvassle och 2 dl vatten eller 5 dl vatten och 2 dl mjölk
1 msk sirap
2 msk olja
1 tsk salt
En burk oliver utan kärna, ta de du tycker bäst om
ca. 17 dl vetemjöl
Jag brukar tillsätta lite grovt rågmjöl också men det är efter tycke och smak

Smula jästen.
Värm youghurtvasslen och vatten eller  mjölk och vatten. Häll spadet över jästen.
Tillsätt sirap, olja och salt.
Skiva oliverna och häll ner i smeten
Blanda ner lite mjöl i taget

Låt jäsa i 1 timme.

Forma två ovala/runda bröd och lägg dem på en plåt.
Låt jäsa under duk i 30 min.
Ställ i nedre delen av ugnen i 175° i 40-45 min.

Njut av greken!


Superskön helg

Åhhh jisses vilken skön helg det har varit, har bara slappat och umgåtts med superhärliga människor - pussar och kramar till underbara vänner, ni vet vilka ni är =)  

Jag har hunnit med både pyssel, bakning  och grillning av någon anledning hinner jag alltid med det senare, ni som känner mig vet att jag går efter "Skalman klockan" Äta, sova och den viktigaste matklockan....hahahaaa

Kram på er