30 års kort


Ett kort till världens bästa Tessan som fyllde 30 förra helgen, då hon inte bor i Stockholm så firar vi idag istället.

Tjejen är från senaste Hängla paketet, Pappret med blommor vet jag inte vart det kommer ifrån, blommorna har jag stansat ut med en blomstans, 30 är stansat med Diesel alfabet från quickutz, korgen och "snirkeln" är också en die från quickutz..

Nu blir grillning....mumsfillibabba.

.Kram V


image46

Två snabba kort

Gjorde två snabba kort ikväll till en tjej som jobbat extra hos oss på jobbet under en månad. De blev superenkla och jag är inte så nöjd eftersom jag inte hade så mycket tid på mig, men men så är det ibland.
Det är de nya hänglarna på båda korten och papprena är spillbitar

image45

Dagens citat



image44

Nytt inköp till pysselrummet

Handlade ett pappersställ från Ulrika (tidigare Scrapbodan), känner mig riktigt nöjd det passar perfekt i mitt krypin. . Har inte hunnit lägga i ett enda papper i det, hoppas jag hinner fixa lite i "kaosrummet" i helgen.

image43
.

Äntligen ljus i vårt hus


Nya lampor till hallen från Ikea, 3 stycken blev det, jag är jättenöjd de är både snygga och ger ett trevligt ljus.

Tack svärfar för hjälpen =)

Kram V

image39
image40

Mors dag

Favorit i repris kommer här, en chokladkaka till lilla mor på din dag.

Och det bästa av allt denna dag, min älskling mår nu bättre och är hemma från sjukhuset....jippi.

image37

Pussar & kramar

Alla världens pussar och kramar till världens bästa make som ligger på sjukhus.
Hoppas att du snart får komma hem *längtar*

Kram V

Ett litet kort

Jag var med i en korttävling på Pyssloteket för ett tag sedan. Jag vann tyvärr inte men här kommer iaf. mitt bidrag.


 

image36

Smoothie

Även om jag hade fullt upp idag med att packa upp hemma så hann jag med en smoothie och lite läsa i det gröna under dagen.

Jordgubbsmoothie

En näve jordgubbar
En skvätt apelsinjuice
Ett par matskedar youghurt
Lite vaniljsocker
Lite omtanke

Blanda i mixer.
Sätt dig ner och njut.

image34

Pysselträff idag

Idag var jag på pysselträff i Skarpnäck hos Ankie, vi var 10 st pyssliga tjejer. Kan tyvärr inte visa upp något eftersom jag inte fick något gjort, tyckte det räckte med att fika, prata och vässa mina nya pennor :) 

Fick min beställning idag som Ankie har hjälpt till att köpa från USA.132 st Prisma pennor tjohooooo vad roligt. Det som inte är så roligt är att vässa dem, jag får nog göra en 10 st. om dagen, så jag är väl färdig om ett par veckor :)

Bilder på Primsa pennorna lånad från Ankies blogg.


                                   
                    


Jordgubbar mitt i natten.......

I natt blev jag väckt av min älskling som talade om att han hade köpt en överraskning till mig men som han glömde att ge mig under kvällen. Han undrade om jag kunde tänka mig att få överraskningen nu (läs inatt) istället, trött och yrvaken tackar jag såklart ja till överraskningen, jag menar vem vill inte ha överrakning även om man är i Narnia. Fram tar han ett paket med jordgubbar, älsklingen hade till och med rensat jordgubbarna så det var bara att proppa i sig, så där satt vi i mörkret och smaskade jordgubbar,. Vem har sagt att det inte är underbart att vara gift. Mätt och belåten efter jordgubbarna somnade jag bums och hade nästan glömt bort det i morse, men på diskbänken stod en liten kvarglömma : )


image15

Tack sötisar

Kolla vad jag hittade i brevlådan idag, papper som jag ska stämpla upp och måla på. Det understa var från Ankie och det översta med ett fint kort var en RAK från Linda, kram på er tjejer.

image13


Ännu en chokladkaka

Det blev poppis på jobbet så jag fick en beställning på en chokladkaka. Den här till en jobbarkompis tjej och jag ville egentligen ha rosa papper men det jag hade räckte inte, jajaa grön är skönt, gult är hmmm. Eftersom han heter Björn så fick det bli en liten björn på baksidan.

Till er som ska göra chokladkakor kan jag rek. att man använder tunnare papper, det här var lite tjockare och det var svårt att få det snyggt i kanterna.

Just det, måste börja tala om vad det är för stämplar och papper. Stämplar från Häglan & Stänglar, "puss" skrivet med Diesel alfabet, pappret som jag stämplat & Kram på är från Iron Orchid Design for Prima, grundpappret från Memory keepers.

Kram V

image10image11

Pygméfötter

Äntligen har dessa sötisar hamnat i min ägo. Min älskling åkte och hämtade dem på HM  efter att jag ringt och lagt undan dem i lördags. Egentligen ville jag ha de svarta men efter att jag ringt 30 butiker i Stockholm och en i Norrköping gav jag upp, de var slut, slut, slut.
De här är turkosa och faktiskt riktigt snygga i verkligeheten men vad händer då när jag äntligen hoppar i skorna, jo det visar sig att jag har pygméfötter, skorna är för stora.....ahhaaa Jag har provat med heel grip men de är fortfarande stora, om det fanns en genomskinlig sula så skulle jag omedelbartbums gå och köpa dem. Ni får iaf. hålla till goda med en bild på skorna.

Kram V

image9


Pysslat lite idag

Jag liftade helt fräckt superduktiga Tussans chokladkaka idag (när jag lärt mig att blogga bättre ska jag länka). En jobbarkompis skall få ge den till sin flickvän, hon var nära att råka väldigt illa ut i helgen så jag tänkte att hon kunde behöva en liten uppmuntran, såhär blev resultatet.

image12

Pyssel i helgen

I lördags hade jag och Ankie pyssel dag. Som vanligt skulle det inte bli så sent men vad gör man när man har så roligt. Vi pysslade i ca. 11 timmar  *hjälp* dock pysslade vi inte hela tiden. Vi hann med både promenad och grillning. Det här var vad jag fick gjort. Haahahaha, jag vet helt patetiskt att jag inte hann mera.

image1


Välkommen in till mig

Den här bloggen kommer att handla om livet, inredning, mode och en hel del pyssel.

Välkommen in