VIP-kväll

Jisses vilken kväll, är som en död sill just nu efter gårdagens vip-kväll. Det var helt otroligt att det blev klart i tid och hur bra det nya FORUM NACKA blev. Idag är det invigning på riktigt, har ni tid och möjlighet kom förbi, det är helt klart ett av de snyggaste centrum jag har sett.

Nu måste jag rusa men kom och tänka på MEDIA MARKT som redan öppnade sin butik kl.06.00 imorse, hoppas det inte är en lång kö med bilar.

Ha en jättehärlig torsdag och helg, jag måste tyvärr jobba båda morgon och kväll dessa dagar.

Kram V  

Hej då tjejer


En tråkig sak som händer idag är att våra två fantastiska praktikanter kommer att gå sin sista dag hos oss....snyft.
Jag har inte haft tid att göra korten till dem förrän igår men jag hoppas att de är nöjda trots att det blev två snabbkort.
Jag har använt mitt nya alfabet från qk Chemistry.







Ikväll blir det bowling igen, jag hoppas att jag är ännu bättre än förra gången, då fick jag 119 poäng i en serie....jipppppiiiii.

Ha en jättehärlig helg
Kram V


Tröstshopping

Eftersom det var en skitjobbig förmiddag och jag tycker att livet är lite trist just nu så tröstade jag mig själv med att köpa ett par nya skor på lunchen. Det bidde ett par stövletter  och blir jättesnygga till både byxor och klänning tror jag. De kommer också att passa som handen i handsken när jag dansar linedance dessutom har älsklingen lovat mig en cowboyhatt i julklapp..........jippiaehhh, jisses vilken cowgirl jag kommer att bli.

.




Tack alla söta för alla fina kommentarer ni givit mig. Nu ska vi hålla humöret uppe och invänta op.

Stor kram till er.

Lite shopping


Jag har faktiskt shoppat ett nytt alfabet och tre nya pennor. Alfabetet Chemistry köpte jag på Stämpelgården när de hade 20% rea i förra veckan. Det som är så underbart med alla dessa nya alfabet är att de är vädligt prisvärda ca. 310 kr. De fungerar i Cuttlebugen och de andra större maskinerna och jag kan varmt rekommendera att handla från Stämpelgården, det var leverans på ett par dagar och så fick jag lite extra blommor med i paketet som jag inte beställt och sånt är alltid uppskattat.




Pennorna köpte jag och Ankie på Inspira och det är samma funktion som Promarker men den ena änden är som en pensel, den andra är som den snea sidan på Promarker. Jag blev jätteförtjust i dessa pennor framförallt så tyckte jag om priset ca 29 kr.



Tjingeling från förorten

Ojdå


Vad länge sedan det var jag skrev något här, har inte känt att jag haft tid med bloggen. När man har galet mycket att göra på jobbet så följer det ju vissa perioder med en hem och det är väl det som har hänt i mig. Hoppas att det kommer att minska lite på jobbet efter nästa vecka.

Tyvärr mitt i allt så fick jag en jättetråkig nyhet på eftermiddagen idag av min älskling. Han har inte mått så bra den senaste tiden och idag fick han bekräftat av doktorn att han förmodligen måste opereras igen och det ganska snart. Nu måste vi vara uppmärksamma om han börjar må sämre, isåfall kan det bli ambulans in och akutop.  
Nu är jag så ledsen att jag vill bara krypa in under täcket och gråta, mest är det ju synd om älsklingen men anhöriga blir förstås av naturliga själ också påverkade. Ville bara skriva av mig lite och säga att jag är skitledsen och hoppas att ni sänder styrketankar både till mig och älsklingen.

Kram V



Välkommen till världen

 
Har gjort ett kort som min syster ska ge bort till en liten dam som kom till världen för inte så länge sedan. Kortet är liftat från Tussan 



Kram V



Det var kul igår


Åhh vilken toppen dag det var igår, så himla roligt att träffa alla tjejer som pysslar. Vi måste ha varit en ca. 70 pysslare som sågs igår på Gärdet.  Lokalen var supertrevlig, det fanns massor av shopping, superbra lunch och middag, ja allt var toppen. Tusen tack till Michaela och Ulrika som fixade en toppendag.

Det enda som inte var så bra var att vi fick punktering på vägen dit, mitt på Essingeleden *gulp*. Vi (läs jag) körde av så att vi stannade i början på Sveavägen (det var ju inte så lämpligt att stanna mitt på Essingeleden) och där blev vi fyra snygga brudar stående med ett jätteplatt däck.
Visst åkte det förbi en hel del karlar som både tutade och vinkade men tror ni det var någon som stannade och hjälpte oss, näää inte direkt *här ska det vara en svordom men jag skriver inte ut den*.  Var tvungen att ringa efter älsklingen som fick komma och byta däck. Det positiva är att nu vet vi hur man byter däck, är dock inte säker på att det kommer att bli av för jag kommer förmodligen ha en klänning på mig då också och det är så jobbigt att repa upp strumpbyxorna när man ligger på marken och krälar  domkraften.  
Ja det slutade ju bra och vi kom till slut fram, bara lite senare än vi hade tänkt oss.


Här kommer ett kort som jag gjorde på superduktiga
Tussans födelsedagskort kurs.



Jag hann ocksåmed att göra mitt första julkort för i år.



Tyvärr så tog batterierna i kameran slut så det hann bara bli två bilder. 





Bilder på min shopping.  



Kram V


Lc mässan here I come

 
Jippi idag är det
Lc mässsan äntligen, gud vad jag har längtat, det kommer att bli en toppendag tror jag.

Igår kväll blev det bowling igen, förra gången vann jag i min grupp och nu hamnade jag bland förlorarna och kom sist, typiskt. trodde jag skulle bli bättre ju mer jag spelade men det verkar inte som det....heheee

Nu är det dags att dra sig in till stan för pyssel till kl. 22.00 ikväll.

Tjingeling