Fredag 13/2

Insåg precis att det är fredagden den 13:e idag, tur att jag har varit ledig och varit hemma hela dagen och inte ens gått utanför dörren, vem vet vad som skulle kunna hända =)
Dagen har bara försvunnit vet inte vart tiden tog vägen. Jag började med att baka mina älskade tekakor, det tog ju visserligen ett par timmar ja och sen tittade jag på en film, så där försvann ca 2 timmar ja och nu sitter jag här och borde gå och powerwalka men har fortfarande inte fått på mig träningskläderna. Tror jag skiter i det idag faktiskt, ska ta en dusch och sen förbereda mig för bowlingen ikväll, kanske hinner förbi Skärholmens centrum för att kika om det finns någon fin klänning som möjligen vill följa med mig hem =)¨

Nu börjar också mitt pysselrum bli färdigt, saknar några hyllor som ska upp, men det får ta lite tid det är ju bara trevligt att bo in sig lite.

TekakorHyllor ovanför datorhörnan


Min datorhörna


Ram som jag fick av söta Sofia på Handarbeta


Fånga dagen bokstäver som jag köpte till mig själv i Alla hjärtans dag present. Skall stå på kommande hyllor eller så hänger jag dem på väggen.


Hoppas ni får en rikigt härlig helg

Kram VGrattis

Idag fyller två favoritpersoner till mig år, allra raraste mormor och min goda vän Mia.

Ett fyrfaldigt leve för er två, ni leve Hipp Hipp Hurra


Kram V

Ihhhhhhh

Kolla vad som låg och väntade när jag kom hem från dansen idag............ett paketet från allra sötaste Naomi 
hon har skickat mig världens finaste stämplar, bara sådär, jag fyller inte ens år.....jipppppi jag älskar paket och jag älskar de här stämplarna, det uppstod förälskelse så fort jag såg dem......hehehee. 

Tusen tusen tack söta Naomi för att du är så omtänksam.

Kram V