Fina tavlor att vinna


Eva Blixman
  lottar ut två helt underbara tavlor tom. 1 februari på sin blogg, jag föll pladask för den svartvita tavlan, den skulle vara så fin vid mitt nya skrivbord. Man fick låna bilderna men jag lyckdes inte kopiera dem tyvärr.

Kram V 



Vinn bloggodis

Hos Anna kan du fram till och med den 6/2 vinna rååååsa pysselgodis.




Kram V

Nytt skåp

Här är skåpet jag fyndade på Frälsningsarmen, jag glömde tyvärr att fota inuti men jag ska göra det när jag kommer hem, det är nämligen jättefiffiga lådor i den högra delen.
Jag sandpapprade lite lätt, lade sedan en grundfärg och sedan på med vit färg. Det tog tre strykningar innan jag blev nöjd eller rättare sagt jag blev superduper nöjd.







Kram V


Slicen har kommit

För några dagar sedan kom min Slice som jag beställt från söta Sofia på Handarbeta. hon har riktigt bra pris så funderar du på att köpa så kan jag rekommendera att handla från henne. Hon är supergullig och jag kom därifrån med både Slice och presenter från henne *sötingen*. Jag har provat den lite i helgen och är väldigt nöjd, man kan göra många saker och sen är det ju alltid roligt att ha nya saker. Nåt som jag gjorde på en gång var att beställa mer lim för den lilla tuben räcker inte så många gånger, Ankie hittade bra pris hos Pysseltagen så nu väntar jag på att det ska komma.


 



Kram V


Blommor

Har inte pysslat så mycket den senaste tiden men några blommor lyckades jag fixa till iallafall. Jag stämplade upp med mina jättesöta stämplar från Basic Grey på ett vitt papper, sedan stansade jag ut med mina Retro blommor och chalkade kanterna, det blev kanonsnyggt. Ska snart använda dem på ett kort.





Kram V

En till tävling

Kolla in den Här tävlingen, flera godsaker att vinna.



Idag har vi fixat som tokar i mitt pysselrum och det börjar verkligen bli mitt drömpysselrum *hoppar upp och ner och är överlycklig*. Bilder kommer lite senare när det är lite mer färdigt.

Kram V 




Vinn bloggodis, sista dagen idag

Wow, världens bloggodis finns att vinna hos Emma men skynda er för idag är sista dagen. Skriv en kommentar hos henne och länka sedan från din sida till hennes blogg.

Annars är det lugnt hos mig, försöker få ordning på pysselrummet men det går långsamt. Är snart på G och kan sitta vid mitt nya skrivbord och surfa och uppdatera bloggen.

Kram V

Söndag

Åhh vilken härlig dag det har  varit, sovit ut läääänge och varit ute en sväng. Åkte till en affär som säljer begagnade saker i Gröndal, kommer inte ihåg om det var Myrorna eller Frälsningsarmen eller nåt sånt. Hur som helst så skulle jag kolla på en stol till mitt nya skrivbord men istället för att komma ut med en stol så bidde det ett skåp. Lite halvskruttigt förstås men jag blev överförtjust när jag såg det. Tyvärr så kunde vi inte ta med oss det utan vi får hämta släpet och ta hem det imorgon. Jag måste förstås slipa och måla det men det ser jag bara fram emot.

Fråga till er som har målat skåp förut. Ska jag använda en roller eller pensel när jag målar? Det är bara jämn yta, blir det bättre att måla med roller då?

Igår var det ju pyssel i Skarpnäck också men jag glömde att ta upp kameran. Det var iallafall supernice, vi brukar vara mellan 5-10 stycken, helt lagom tycker jag, ibland blir det så stojigt när man är många. Tusen tack tjejer för en härlig dag, alltid lika kul att träffa er och jag mår alltid som en prinsessa efter att jag träffat er. Stooooor kram till er.

Kram V





Ihhhhh det är inte sant......


Kolla vad som stod i mtt pysselrum när jag kom hemfrån jobbet. Älsklingen har varit och  handlat ett skrivbord till min lilla skrivarhörna som jag  håller på och skapar. Det är alldeles alldeles underbart, jag älskar det här bordet, det är precis sånt som jag hade tänkt mig, jag är överlycklig. Känns som om jag faktiskt är på god väg att få mitt fina pysselrum som jag så länge drömt om. Nu ska jag måla hyllor som ska sitta på väggen ovanför bordet och i helgen ska jag ut och leta efter en liten nätt stol som kan passa till.

Ha en supermysig helg. Själv måste jag snart också börja packa iordning lite pysselsaker då det är träff i Skarpnäck imorgon.

Kram V


Nytt År, Nytt uppdrag, Nytt Pysselrum

Ja då var det nytt år igen då och vad passar bättre än att byta arbetsplats. Jag har fått ett nytt uppdrag och har därmed lämnat Forum Nacka. Imorgon ska jag till min förhoppningsvis nya arbetsgivare. De önskade träffa tre kandidater innan de bestämde sig men eftersom jag inte hade något annat uppdrag så får jag provjobba i två daga så får vi se om jag är vad de söker eller ska jag säga, om det är de jag söker =)  Passar vi inte ihop så får jag en annan uppdragsgivare.Wish me luck.

I år ska jag också göra om i pysselrummet. jag ska göra om helt och hållet då jag inte alls har trivts i hur det har varit. Jag har ett jättestort rum som är kanonfint men jag har liksom inte orkat ta tag i det och inreda det ordentligt då det har varit mycket annat att stå i.

Jag säljer därför 2 av mina hurtsar som jag har, de kommer från Ikea och är jättepraktiska. Jag säljer dem för 200 kr styck och ni får komma och hämta dem hos mig. Om jag inte får någon säljare här så sätter jag ut dem på Blocket.
Ni kanske känner någon som vill ha dem, tipsa dem gärna då jag vill bli av med dem så snart som möjligt.





Kram V