Grattis lilla mamma

Idag fyller världens bästa mamma år, GRATTIS lilla söta mor.



Kuvertet som kortet ligger i.




Igår fick jag förresten
Leilas Country Living hem i brevlådan och jag har precis hunnit bläddra igenom den. Helt underbar tidning och jag längtar redan tills nästa nummer.

Efter jobbet idag blir det Ikea med snälla svärmor seda blir det mys resten av kvällen.

Hoppas ni får en härlig helg.



Cheesecake i glas


Gjorde en jättegod efterrätt när jag hade besök i fredags. Godare och enklare recept går nog inte att hitta.

Halloncheesecake i glas

250 g bär , jag hade inte hallon så jag tog jordgubbar istället (går nog bra med vilka bär som helst)
2 dl Kesella vanlij
1-2 digestivekex

Smula lite digestivekex i botten på ett glas, lägg på bären och täck med kesella vanilj.
Smula över digestivekex

Ät och njut








Simply Cards & Papercraft

Unnade mig ett nummer av tidningen  Simply Cards & Papercraft idag när jag var på sjukhuset och besökte älsklingen. Vilken tur att sjukhuset även tycker att även scrappare ska få njuta lite när de ligger på sjukhus =)
Den var ganska dyr 99 kr men som sagt jag tyckte att jag behövde lite uppmuntran.
Förresten så har operationen gått bra så nu hoppas jag på ett snabbt tillfrisknande.



Kram V

Leilas Country Living



Den 31 mars kommer Leila Lindholms tidning ut för första gången, jag är ett stort fan av Leila så jag längtar. Just nu finns ett erbjudande där man får två tidningar för 59 kr, jag var självklart tvungen att beställa.

Kolla in 
Leilas Country Living 

Kram V





14 timmars pyssel


Gäääsp, har fortfarande inte åtehämtat mig efter fredagens pysselmaraton,14 timmar pysslade jag, Ankie och Michaela. Det var superdupertrevligt att ses, många härliga skratt blev det med tjejerna. Som vanligt fick jag inte så mycket gjort och det kort som jag påbörjade hann jag inte färdigt, ska fortsätta med det idag. 
 
Brudarna i full action.


Michaela pysslar för fullt.


Ankies låda till vänster, min tröttnade jag på så jag orkade inte ens tejpa ihop den hahahaaa.



Ikväll ska älsklingen förbereda sig för inläggning på sjukhus. Förhoppningsvis blir det sista gången på väldigt lång tid som vi tillbringar på sjukhus. Hoppas allt går bra och att han känner sig pigg och kry snart.

Största kramen och god  hälsa till er alla.
 

090311


Ikväll har jag bakat bullar på fredag kommer nämligen Ankie och Michaela och pysslar hela dagen så då måste jag ju bjuda på något gott. Åhhh jag längtar så, ska bli så kul då det var ett bra tag sedan vi sågs.





Nya Hänglar

Nu har det kommit nya påskstämplar hos Hänglar & Stänglar jag är förstås skitsugen på att handla men jag ska vara stark och nöja mig med att vänta tills paketet kommer (förhoppningsvis nästa vecka).

Söndagen har jag spenderat med att städa här hemma. Nu ska jag powerwalka sedan blir det ev.att sy upp gardinerna som jag köpte för ca. 4 månader sedan - bättre sent än aldrig.

Kram V

Grattis världens sötaste Inez


Idag har vi firat världens sötaste Inez på 2-års dagen.



Insidan





Hoppas ni haft en härlg lördag.
Jag trotsade mörkret och hann med en powerwalking när jag kom hem, det var riktigt skönt så nu kommer jag att sova gott ikväll.
 
Kram V



Ojdå igen

Jag vet inte vad som hände men jag tog tydligen bloggpaus igen. Det är ju så med livet att man har fullt upp emellanåt och varken orkar eller hinner uppdatera. Jag har inte haft lust att pyssla och då mitt liv inte är särskilt spännande (jo det är sant.....hahahaa) så har jag inte så mycket att skriva om alltid.  Veckorna bara springer iväg och jag har fullt sjå med att hinna med att dansa (för er som inte vet så är jag en stolt Linedansare) och spela bowling (världens sämsta bowlare för övrigt, fattar inte att jag inte blir bättre).

I helgen blir det 2-års kalas hos vårt gudbarn Inez, världens sötaste unge men jag fattar inte hur hon kunde bli 2 så snabbt. Har gjort ett kort som jag kämpat med i flera dagar *läs veckor*, men för ovanlighetens skull så är jag jättenöjd, visar det till helgen. 

Kolla förresten vad väldens sötaste älskling kom hem med häromdagen, världens största bukett tulipaner, gissa om jag blev glad, jag fick massor med vårkänslor.





Idag var jag på
Inspira  och shoppade lite, de  hade faktiskt väldigt mycket saker för oss som är tokiga i scrapbooking och annat papperspyssel. De sålde tex. Cuttlebug för 785 kr, det är väl ganska bra pris. De hade två embossplattor också men inga andra dies. Jag passade på och köpte nya plattor till buggen då  jag råkat knäcka båda mina.....oops.
Köpte också en spatel som jag ska ha till Slicen, tror den kommer att fungera bra. Ja och en pytteliten Promarkerpenna slank med också.




Annars har det inte hänt så mycket jag har hunnit börja nytt jobb och jag har redan irriterat mig på saker och ting på arbetsplatsen. Har förresten ingenting med just det här jobbet utan det gäller rent allmänt.

Varför är män såna svin ibland????
Varför måste varje skämt handla om sex för en del män????
Varför måste man alltid passa på och ta sig ett litet tjuvnyp så fort tillfälle ges????

F-n vad irriterad jag blir på sviniga karlar som gör att många tjejer känner sig olustiga, för det kan inte bara var jag som blir utsatt för detta. Jag ser ju ganska ung ut och inte många tror att jag är 35, men bara för det är det ok att smyga upp bakifrån och sticka in ett finger i min midja och säga BUU och tro att man är rolig? Hade den här mannen gjort det om jag hade varit 55 år, jag tror  inte det. Behöver män inte visa respekt bara för att man är kring 20 år, nä jag tycker inte att det verkar så. 

Nästa incident: Jag står vid mitt skrivbord och brevid mig en manlig kollega. Framför mitt skrivbord står en konsult som regelbundet besöker oss. Min kollega säger till mig: (kommer inte ihåg allt men slutet löd "Men kom du inte då" (ingen sexuell anspelning alls, utan jag hade inte kunnat ta mig in i ett dataprogram) Konsulten klämmer genast in: "Men vad säger du, kom hon inte då" följt av ett högt klingande skratt. Det är inte första gången just den personen gör sådana här anspelningar och jag blir lika illa berörd varje gång.

Problemet här är att jag är så jäkla dålig på att säga ifrån, men nu måste jag sätta ner foten. Men nu blev irriterad när jag läste den förra raden, det låter som om att det är mitt fel, mitt problem och det är det faktiskt inte. Nä nu jäklar ska jag sätta ner foten ordentligt. Hoppas det kommer någon imorgon och smyger upp bakifrån då ska de få sig ett karategrepp de aldrig sett förr.....mohaaaaaa

Over and out från förorten

Kram V