Två nya askar

Här kommer två askar som jag har knåpat ihop.


Kram V

Vad gör man en lördagskväll?

Igår kväll hade jag en "egenkväll" och vad kan man då hitta på undrar ni?. Jo man kan gå till Panduro och handla Wallies för 49 kr och ägna sig åt att sätta upp dem under kvällen. Det fanns flera stycken och jag blev jätteförtjust några franska ord men tyvärr var de slut så jag ska hålla utkik efter dem.

Köket


Mitt badrum, lite lustigt kanske att tvättmaskinen står under detta skåp =)
   

Otroligt dålig och suddig bild. I älsklingens badrum, tyckte det passade då han alltid är på språng


Satte också en text på min byrå i mitt pysselrum som jag glömde att fota. Men det roliga är att det är en väldigt liten kostnad för att göra en förändring och tröttar man är det bara att flytta dem till ett annat rum.

Kram V24/5

Äntligen har jag en dator som fungerar, jag har varit utan dator i en vecka men nu har min kära make fixat den så att den är som ny. Tänkte visa lite bilder från förra helgen då vi var i Morlkarla och pysslade. Vi var en ca. 40 stycken pysslare så ni kan gissa att vi hade roligt.


 Kram V

Grattis Tessan (en dag för sent)

Jag har för mig att världens bästa svägerska fyllde år igår. Förvirrad som jag är glömde jag att skriva det i bloggen. Hur som helst så hade jag och älsklingen gjort ett paket som vi skickade till henne. Jag hade också knåpat ihop en ask till henne, hoppas hon tycker om den, hon gillar inte råååsa men älskar katter så det går väl jämt upp då kanske.....hahahaaaBaksidan


Kram V

 

Grattis Albin

Visserligen är det en dag för tidigt men idag firade vi iallafall världens bästa Albin på hans födelsedag. Vad ger man då en kille i sin bästa ålder som har allt han kan önska sig (förutom en Ferrari då), inte helt lätt men jag knåpade ihop en liten låda till honom och älsklingen köpte lite retro godis att stoppa i. För visst kan man kalla refresh, godishalsband, hockeypulver och jenga tuggummi för retro godis....hahahaaa.

Pappret är från K&Company.

Hoppas ni haft en mysig söndag.

Kram V


Vårtävling t.o.m. 3/5


Var med och tävla om de här underbara sakerna på
Tefrossas Blogg
Muggen är ju helt underbar och får gärna flytta hem till mig.

Lycka till.Kram V