Lo nr 26

Gårdagens layout kommer här, den hann inte torka igår och  jag var så trött så jag orkade inte fota. Har lekt med distresser, texture podge och guldfärg. Är inte så nöjd, det blev en stor blobb med blå färg i hörnet. Jag fyllde på med guldfärg efter att jag fotat så det blev lite bättre. Idag blir det ingen layout då jag inte har så mycket ork.


Kram V


Lo nr 25

Måndagens layout kommer här. De superfina pappret kommer från Ladybug and Friends, spetsen kommer från Kort & Godt och sen har jag gjort pärlor med pearlmaker och använt distresserna för att göra bakgrunden.Kram V


Lo nr 24

Söndagens layout kommer här. Helt underbara är papprena som jag fått från Ankie, minns tyvärr inte vad det är för märke.

Kram V


Lo nr 23

Här kommer julaftonens layout, den blev inte ett dugg julig men så kan det vara. Jag har målat på pappret med akrylfärg och bakgrundspappret kommer från Graphic 45.
Vet inte om det blir någon lo idag, har inte riktigt lust att skapa idag vill bara krypa ner i soffan under en filt hihi.Kram VLo nr 22

Dagens layout på världens bästa kompis. Bilden är tagen från scrapkryssningen till Helsingfors som vi var på i höstas. Det här är en av de layouter som jag är mest nöjd, allt blev supersnyggt och det märkliga är att när jag väl valt papper så tog den bara 30 min att göra, en del layouter kan man hålla på med i timmar och ändå blir det inte bra.Kram V


Lo nr 21

Lillördagens layout kommer här. Det superfina pappret kommer från Inkido och serien Cartas de Amor.Kram V


Lo nr 20

Dagens layout går i lila toner. Prickiga pappret kommer från Panduro Tilda serien och bling dekorationerna kommer från Prima.

 

Kram V


Lo nr 19

Dagens kommer här, föresällande MIG såklart. Papprena kommer från DCWV från serien Linen Closet och v:et är en chipboard som har jag målat med färgen Brushed pewter från crackle paint.

Kram V


Lo nr 18

Här kommer söndagens färdiga.Söndagens layout är inte riktigt färdig, det behöver torka lite innan jag fäster titeln och cirkeln jag skulle göra är inte vidare lik en cirkel, men men bättre lycka nästa gång. Layuten har jag liftat från
http://camillaslillasida.blogspot.com/ kolla in allt fint som finns där.Kram V


Lo nr 17

Här kommer lördagens layout.

Kram V


Lo nr 16

Här kommer dagens layout. Nu måste jag skynda mig och göra mig iordning för att gå på julfest med ett gäng härliga linedansare.

Kram V


Lo nr 15

Igår var det något fel på bloggen så jag kunde inte uppdatera så här kommer gårdagens.
Bara älskar de färglada papprena från Echo Park Paper från serien Sweet summer time.


KKram V


Lo nr 14

Idag ställde jag upp som jourhavande kompis till en fin vän som behövde prata av sig så jag hann inte göra någon layout, men vad gör man inte för vänner. Valde papper och tog bara fram sakern jag ska använda så blir det fortsättning imorgon.Kram V


Lo nr 13

På dagens layout insåg jag precis att jag glömde en titel och när jag tittar närmare på gårdagens så ser jag att jag gjort samma miss....hehheee typiskt. Jag får helt enkelt åtgärda det en annan dag när jag är lite piggare.Kram V


Lo nr 12

Här kommer dagens på min fina man.
Lo nr 11

Här kommer dagens layout. När jag skulle limma på en stjärna så tappar jag den ju såklart mitt på kortet så då var det bara att ta fram Crackle Paint Rock Clear och dra över kortet, suck att man aldrig lär sig =)
Pappret kommer från KaiserCraft och vingarna och stjärnorna är Grungeboard som jag först målade med svart akrylfärg och sedan med Crackle Paint och färgen Picket Fence.

 

Kram V


Fin present och Lo nr 10

Idag spenderades dagen med pyssel hela dagen hos bästa Ankie Jag fick världen finaste presenter, fina lace hjärtan och underbara Notecards från Jack and Jill, åhhhh jag bara älskar dem och kunde inte låta bli att använda dem på dagens layout.

 Kram V


Lo nr 9

I sista minuten så kommer här fredagens layout. Kortet tog jag tidigare ikväll av min syster när vi var och bowlade. Vi skrattade så mycket när vi såg hur roligt kortet blev så jag visste på en gång vilket foto jag skulle använda till layouten.

Kram V


Lo nr 8

Här kommer dagen layout. Är inte alls särskilt nöjd med varken det ena eller det andra men så är det väl vissa dagar. Kortet jag tog i somras skrattar jag iallafall gott åt. När jag kom upp en morgon låg det en lapp på golvet ovanpå en ananasburk. Kvällen innan hade min kära spindelrädde make suttit i soffan och framför tårna springer en jättespindel förbi. Den stackars spindeln fick dra sin sista suck under ananasburken. Maken vågade inte ta bort spindeln utan det fick jag göra dagen efter, glad i hågen tog jag fram kameran och sparde lappen han skrev. Kanske därför jag var lite besviken på denna lo, jag hade velat att den skulle bli lika rolig som jag mindes den dagen.

Kram V


Julkort

Glömde att visa ett julkort som jag har gjort till en fin vän som ska ge det till sin fina mamma, Puss Carro

Kram V


Lo nr 7


Då är gårdagens layout färdig. Är supernöjd med det fina pappret men jag ska inte hålla på och kladda med akrylfärg och crackle paint när det är så tunnt papper då blir det bara knögligt, men men man lär sig.

JJa det blev ju ingen layout igår men det visste jag ju och idag hann jag inte färdigt. Det ska torkas och fixas så det färdiga resultatet får ni se imorgon.

 Kram V


Lo nr 6

Trots ett Zumba pass ikväll så hann jag med en snabb layout. Jag bara älskar tejpen från Tim Holtz, tur att jag har massor av dem.

Anyway här kommer dagens Lo.

Kram V


Lo nr 5

Här kommer söndagens layout. Vi får se hur det blir i veckan är förmodligen borta två kvällar efter jobbet så jag vet inte om jag kommer att hinna pyssla på kvällen.Kram V


Lo nr 4

Ikväll har jag steampunkat  min första Lo, jättekul och det är inte den sista jag kommer att göra. Har använt mig av molding paste, akrylfärg, guldfärg och crackel paint och den nya tejpen från Tim förstås. Nu när jag ser bilderna så tycker jag att jag kunde använt mig av mycket mer dekorationer men men det får bli till nästa gång.
Nu väntar ett glas vin och mys i soffan.

Kram V


Lo nr 3

Trots att jag var på middag ikväll så hann jag med en snabb layout när jag kom hem.
Tejpen är från Tim Holtz och den fick jag idag så jag var bara tvungen att prova.
Dekorationerna kommer från Glitz och jag har sytt med symaskin runt om för att få en ram.


Kram V


Lo nr 2

Här kommer min andra layout, puuh bara 29 kvar.Kram V


En Lo varje dag i 30 (31) dagar

Jag blev så inspirerad när jag läste om Karen i Scrapbooking m.m om att hon utmanat sig själv i att göra en Lo varje dag i 30 dagar, fast det är ju faktiskt 31 dagar i decemeber så jag får väl utöka med 1 dag. Först tänkte jag att hon var tokig men ju mer jag funderade på det ju mer sugen blev jag på att prova. Jag vet inte om jag kommer att kunna hålla det särskilt eftersom jag börjar med att fuska då jag gjorde den här Lo:n i går kväll eftersom jag skulle bort idag.

Husomhelst här kommer nummer 1.Kram V