Flaskkort

Ankie och flera andra bloggare inspirerade mig att prova att göra flaskkort. Det var ganska tråkigt att göra tycker jag men det kan bero på att jag inte  hade någon inspiration överhuvudtaget när jag skulle göra dem, jag provade allt men fick inte till dem bättre än såhär.








Har jag förresten visat världens sötaste adventskalender. den är i samma storlek som ett kort och jag tyckte den var så fin så jag har inte ens velat öppna den.



Kram V 




Kommentarer
Postat av: Naomi

Men de blev ju jättefina!!!!! Blev lite sugen på att plocka fram någon liten hängel nu och pyssla lite.

kram

Postat av: kela

jättesöt kalender! Och fina kort med! Fast jag känner igen det där med noll insperation,då kan även det roligaste pyssel kännas tråkigt!

Haha.-....jag skrattade gott åt din beskrivning av mogonrocken du sydde :-D Hadde lika bra kunnat vara jag :-D hihi...

själv lyckades jag knåpa ihop 1 stycke kjol som när jag väl var klar med den både var för liten och omodern, ett förkläde med spetskanter och tillhörande hål över allt i present till mormor och så en måne med en sovande nalle på (tror jag det skulle vara-i slutändan såg det mer ut som en missbildad banan med bölder på :-o) ;-)



jag är bortrest mellan annandan och måndan, på tisdan är jag hemma men jobbar till 11 och börjar 5 morgonen efter, men ag skulle ju kunna pyssla lite gran då iallfall....är du ledig nått i klämdagarna mellan nyår och vad den nu heter sen nästa röda dag?



kram kram


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback