Nu är det jul i vårt hus....


Jag älskar allt som har med julen att göra, pepparkakor, lussebullar, ljus i massor men det jag gillar allra mest är allt julpynt. Idag har jag varit riktigt duktig, jag har städat och hängt upp julgardinerna, åhhh vad mysigt det var att lulla omkring och pynta. Nu verkar det som om blogg.se har nåt fel för man kan inte titta på bilderna i större format - skrutt också.

   

Och här kommer bilder på fredags resp. lördagsköp. Blocket från Tilda blev Ankie så förtjust i så vi delade på det. 
Och egentligen ville jag ha en klänning från Odd Molly men det var priset som styrde så det bidde en klänning från HM istället.  

 

Kram V

Vilken fredagskväll

Ankie och jag var runt i kvarteret och spred lappar till julmarknaden som vi ska stå på 2:a advent, sedan blev det sushi och till slut pyssel till kl 03.00 heheheee gissa om vi var trötta mot slutet, men jisses var roligt det var.
Stor kram till Ankie som orkade pyssla så länge. Idag har jag dock varit som en en död sill, minns inte sist jag var uppe så sent  på natten. Vi var riktigt duktiga och väldigt produktiva måste jag säga.

Här kommer en bild på hur vi såg ut 02.50 inatt, vilka snyggingar va, hahahaaaNu längtar jag tills jag är färdig med julkortssakerna för det tar alldeles för mycket plats när man ska massproducera.Här är ett av julkorten som Ankie gjorde. Hur fint somhelst!!!!! Jag vill också har en Whipper Snapperstämpel, de är helt underbara.Har precis kommit hem efter att ha varit på snabbesök puben så nu blir det mys och lite pyssel.
Och förresten, nästa gång vi pysslar är du välkommen Michaela och du behöver inte sitta på en stol i ett hörn, du ska få den skönaste stolen.

Kram V

Panduro i Forum Nacka

Iiiiihhhh, kommer precis från Panduro i Forum Nacka, äntligen har de öppnat sin butik.....som jag har längtat. Jag unnade mig ett ursnyggt block från Tilda serien, jag blev störtförälskad så det fick bli min fredagspresent. De hade lite erbjudanden bla. ursöta snögubbsstämplar för 49 kr men jag blundade när jag gick förbi dem. Annars var affären ganska mysig, ett plus var att två av personalen kommer från Skärholmens Panduro och de är så trevliga och hjälpsamma.

Hoppas ni får en rikigt mysig helg. Själv ska jag och Ankie ha tjejkväll med pyssel och tjejsnack.

Kram V

En lååång paus


Jag tog tydligen en bloggpaus helt oplanerat, hade nog inte trott att jag skulle vara borta så länge själv men ibland så blir det bara så. Nu är jag tillbaka med lite ny kraft och kreativitet såhär i jultider.

Jag har suttit i mín lilla kammare och varit så flitig så det är inte klokt.

Jag börjar med att visa några tändsticksaskar som jag för första gången gjort. Jisses vad kul det var, jag vill nästan inte göra något.

Först två stora askar.Sedan några små.


Baksidan


Några stora till


Och så några små, de är så söta så det är inte klokt.


Baksidan


Några till
Och här kommer ett tips till er som har funderingar på att åka till Lidl för att handla tändstickor, bespara er resan  och åk till Konsum istället. Deras tändsticksaskar är mycket mindre både på höjden och längden. De verkar gilla saker och ting lite mindre i Tyskland för deras jäst är på 40g!!!!!!! Ehhh vem sjutton bakar på 40g jäst. Nästa gång jag pratar med min vän Stephanie från Germany ska jag fråga vad de mer har för prylar som är märkliga. 


Hope u like
Kram V